O nama

Eci-Peci, mjesto za najzaaabavu u gradu!

Eci, peci, pec, ti si mali zec, ja sam mala vjeverica, eci, peci, pec!

 

Dragi roditelji,
sigurni smo da se sjećate ove brojalice koja je obilježila vaše djetinjstvo! Ah, bilo je to bezbrižno razdoblje, puno veselja, igre, smijeha i plesa. Razdoblje kada smo oblačili staru vjenčanicu iz ormara i igrali se mame i tate, kada smo na glavu stavljali plahtu da bismo bili strašno čudovište iz močvare, gradili kule u pijesku, igrali graničare, skakali gumi-gumi…
Kao majka troje djece čak triput godišnje mozgam što svojim klincima pružiti za njihov posebni dan – rođendan. Moram priznati kako mi je moje djetinjstvo poput nepresušnog bunara ideja pa sam tako osmislila mnoštvo nezaboravnih rođendana koji su bili odobreni i od strane roditelja, ali i od strane njihovih vrckastih prijatelja iz vrtića i škole. Dapače, toliko su bili hvaljeni i slavljeni da svoje magične ideje za rođendane više ne želim držati samo unutar zidova naše obitelji, već ih podijeliti s vama.
Možda su premali za gumi-gumi s početka priče, ali svakako nisu premali za doživljaje koje će pamtiti svoj cijeli život. Rođendaonicu Eci-Peci osnovala sam temeljem osluškivanja dječjih želja. Djeci sam dala da svoje rođendanske ideje oblikuju poput plastelina, prema vlastitim željama i mašti. I, znate koji je rezultat njihova maštanja? 🙂
Kod nas je sve šareno i veselo! I sve je dopušteno! Princeza može vladati u carstvu stojeva za mjehuriće ili istraživati podvodni grad kao morska sirena. Princ se na jedan dan može pretvoriti u slavnog pjevača kojemu ni Justin Bieber nije ravan ili, ako baš želi, u vojnika iz budućnosti u istraživačkoj misiji na jednoj sasvim neobičnoj planeti kojom vlada magična svjetlost. Vesela slavljenička ekipa kod nas može odmjeriti svoj natjecateljski duh u raznim PlayStation igrama, kao i jednostavno se opustiti uz tematski party na privatnom bazenu.
KARAOKE | PARTY NA BAZENU | LIGHT SHOW | MJEHURIĆI PARTY | PLAYSTATION
Osim nezaboravnog provoda najmlađih, nudimo vam i Kutak za roditelje gdje u miru možete sačekati svoje klince čavrljajući uz kavu ili čaj, umjesto da lutate gradom i nepotrebno gubite svoje vrijeme. Ne brinite, kako vama, tako je i nama dječja sigurnost na prvome mjestu. Zato smo osigurali animatore čija je zadaća ostvariti dobro raspoloženje najmlađih, ali i nositi ih kao kap vode na dlanu.
U rođendaonici Eci-Peci nema donje granice u godinama jer smatramo da je zabava namijenjena svima, bez obzira na to koliko mali (ili veliki) bili! Upravo organizacija rođendana i ostalih proslava za najmlađe od 1 do 3 godine naša su posebnost, iako su naravno dobrodošla sva djeca te svi oni koji svih ovih godina nisu izgubili svoj dječji duh.
Zovemo vas da isprobate sve čari zabave i bezbrižnosti koju smo za vaše najmlađe i za vas pripremili. Rođendaonica Eci-Peci mjesto je za najzaaabavu u gradu. Nakon što isprobate, to nećete moći poreći ;).
Veselimo se svakom rođendanskom partyju!
Ivana Župić, osnivačica

 

Pratite nas

Plaćanje
Mogućnost plaćanja gotovinom i karticama.
Kontakt

Rođendaonica ECI-PECI
Lea Gabriela d.o.o.
OIB: 39488008462
Direktorica Ivana Župić
Temeljni kapital: 40.000,00 kuna

Karažnik 34
10090 Zagreb

Mobitel: 091/535-8809
E-mail: info@eci-peci.hr